A Kollectif Experiment in Imagination

Verbeelding geeft kinderen en jongeren veerkracht! Ze doet dromen, creëren, samenwerken … Met een vleugje fantasie creëer je nieuwe imaginaire werelden. Het ideale opstapje naar artistieke beleving en expressie ... Verbeeldingskracht verruimt de geest! Via collectieve experimenten leren we van elkaars talenten en groeien we als mens.

Ontdek hier hoe we de verbeelding van jouw doelpubliek kunnen prikkelen.

Ontdek al onze projecten

 

 

Amadeo Kollectif
… is een creatieatelier boordevol collectieve experimenten die de verbeelding stimuleren. Deze creatieve, kunstzinnige ervaringen worden professioneel omkaderd door artiesten, pedagogen en ambachtelijk vakmanschap.

Het Imaginarium
… is een brede waaier aan interactieve kunstwerken en installaties. Ze zijn gegroeid uit onze overtuiging dat spel en verbeelding krachtige technieken zijn. Onze begeleiders nemen jouw publiek mee op een experimentele ontdekkingstocht van hun verbeelding en vindingrijkheid. Samen werken ze op een speelse manier aan een collectieve creatie. We zetten jouw doelgroep aan tot dromen, dromen van een andere wereld. Ontdek hier hoe we de verbeelding van jouw doelpubliek kunnen prikkelen.