Nieuws

22 februari // opleidingsdag Stop-Motion

Provincie Vlaams-Brabant stimuleert samen met Amadeo Kollectif Nederlands via drama

Ontdek onze inclusieve publiekswerking voor TrainWorld

Beste educatief medewerker of jongerenbegeleider,

Voor jouw doelgroep kinderen of jongeren ben je steeds op zoek naar ludieke activiteiten die tegelijkertijd ook leerrijk zijn. Dan zit je goed bij Amadeo Kollectif.

Je kunt zelf een divers creatief aanbod samenstellen uit de verschillende workshops en kampen van Amadeo Kollectif. Zo kunnen jouw kinderen en jongeren kiezen volgens hun interesse.

1+1=3

Als je meerdere activiteiten tegelijkertijd aanbiedt, komen we ook met meerdere begeleid(st)ers ter plaatse, wat de pedagogische omkadering nog een niveau hoger tilt.

We bouwen onze concepten meestal op rond een of meerdere installaties uit ons Imaginarium. Dat staat garant voor een fantastische en rijkere beleving.

50 kunstzinnige kampen per jaar (met video's)

Creatief tegen leerachterstand

2 nieuwe schoolprojecten voor 2022-2023!

Talig werken via theaterspelen – voor lager onderwijs in Vlaams-Brabant.
In samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant werken we talig in meer dan 80 scholen dit jaar. Met theaterspelen, improvisatie- en bewegingsopdrachten leren de kinderen op een leuke manier om fysiek en verbaal sterker te communiceren.

Creatieprojecten voor Brusselse secondaire scholen: geef je leerlingen creatieve zuurstof.

De coronapandemie heeft de verbeelding van veel jongeren een knauw gegeven. Ze durven minder dromen en maken zich meer zorgen. Daar moeten we iets aan doen. In het kader van Polsslag Brussel biedt Amadeo Kollectif je de kans aan 20 Brusselse klassen om gratis een creatief project te organiseren onder begeleiding van een artistiek begeleider.

API Contact

50 creatieve weken in 2021

Onze schoolprojecten 2021 ism Cultuurkuur

StreetFuDjinn

Begeesterende fusie.
Vanaf 9 jaar.

Jongeren hebben nood hebben een speelse trigger om hun verbeelding te prikkelen. Daarom laten we onze Fujinn-klanksculpturen samensmelten met uit de straat stammende disciplines om de creativiteit en verbeelding van de jongeren te doen groeien.

Amadeo Kollectif zoekt nieuwe leden voor haar Raad van Bestuur

Grensoverschrijdend gedrag en integriteitsbeleid

Wordt jij onze nieuwe artistieke freelancer?

Cultuureducatieve sector reageert op oproep minister Weyts: “We staan klaar om het onderwijs te helpen”