Nieuws

Gratis vormingsdagen bij Amadeo Kollectif

Sinds 2023 stelt Amadeo Kollectif een aantal vormingsdagen voor. Amadeo Kollectif wil artistieke begeleid(st)ers, jeugdwerkers en leerkrachten ondersteunen met een aanbod van diverse artistieke disciplines en vormingen.

Deadline voor een dynamoProject: 15 mei of 11 november: neem vlug contact met ons op, wij helpen u met het schrijven van uw dossier.

Op zoek naar een financiering voor jouw schoolproject?

Ontdek

NIEUW: Girovago

­ Met Girovago gaan we op jacht naar afval om het op een creatieve manier te recyclen en geleidelijk aan een legende te creëren. Tijdens de creatieve week behandelen we spelenderwijs het belang van biodiversiteit en de impact van menselijk handelen op het milieu.

De fauna en flora van de omgeving dienen als inspiratiebron. De verzamelde objecten worden gebruikt voor een collectieve creatie vanuit de verbeelding van de kinderen.

Ontdek onze inclusieve publiekswerking voor TrainWorld

Ontdek

50 kunstzinnige kampen per jaar (met video's)

Ontdek

Creatief tegen leerachterstand

Ontdek

StreetFuDjinn

Begeesterende fusie.
Vanaf 9 jaar.

Jongeren hebben nood hebben een speelse trigger om hun verbeelding te prikkelen. Daarom laten we onze Fujinn-klanksculpturen samensmelten met uit de straat stammende disciplines om de creativiteit en verbeelding van de jongeren te doen groeien.

Grensoverschrijdend gedrag en integriteitsbeleid

Ontdek

Wordt jij onze nieuwe artistieke freelancer?

Ontdek