Het Eiland Amadeo

Een audiovisueel vleugje Amadeo

Bouwen en spelen, proberen en experimenteren, alleen of met anderen. Op dit eiland maakt iedereen zijn eigen wereld. Het Eiland Amadeo is een interactieve speelinstallatie waarin jongeren (en minder jonge mensen!) volop op ontdekking kunnen gaan. Het is een levend kunstwerk dat evolueert in de tijd en waar iedereen zijn steentje aan kan bijdragen. 

Combineer kunstzinnige ervaringen

Het Eiland Amadeo combineert vier installaties uit ons Imaginarium dit zijn: Maderas, Vormidable, de DroomBoom, Fujinn … Zo creëer je een auditief en visueel rijk op maat van jouw interesses en wensen.

Door de combinatiemogelijkheden is elk Amadeo-eiland uniek en geef je jouw bezoekers een volledig nieuwe ervaring. Met subtiele of net bombastische geluiden en met de indrukwekkende visuele verschijning van de verschillende installaties uit ons Imaginarium komt een eiland van de verbeelding tot stand. 

Een uitnodiging tot dromen

De verschillende mogelijkheden van het Eiland Amadeo vullen elkaar steeds aan. Ze nodigen uit tot dromen, tot verbeelding en verwondering. Het biedt jouw publiek een breed pallet van verbeeldende, visuele, auditieve, interactieve elementen …

Een audiovisuele uitnodiging om weg te dromen.

Een voorproefje van Amadeo Kollectif

Met het Eiland Amadeo ontdek je waar Amadeo Kollectif voor staat in al zijn aspecten. Het eiland is makkelijk te gebruiken en stimuleert de collectieve verbeelding van vreemden die op een laagdrempelige manier samenkomen. Het Eiland Amadeo geeft je toegang tot elkaars verbeelding en gedachten.

Het Eiland Amadeo stimuleert de uitwisseling tussen de installaties en de verbeelding van jouw publiek. Het maakt niet uit hoelang bezoekers op het eiland verblijven. Ze kunnen hun verbeelding helemaal uitleven of enkel een vleugje creativiteit meepikken.

Praktisch

  • Imaginarium: Vormidable, Maderas, Droomboom, Fujinn.
  • Benodigde ruimte: buiten, min. 100-150 m²
  • Doelgroep: vanaf 2,5 jaar
  • Formules: kunstzinnige weken of kampen, festivals
  • Kunstvorm: muziek, beeldende kunst, dans
  • Duur: halve dag, dag, week, maand

Technische fiche Eiland Amadeo

Vraag ons vrijblijvend hoe dit Imaginarium in jouw activiteiten past.

Ontdek