Christophe Levie

Christophe zou conservator worden van de Nationale parken in Afrika tot een samenloop van omstandigheden hem deed kiezen voor het beroep van houtbewerker.

Dankzij een twee jaar durende studie in Sint-Lucas in Doornik, gevolgd door twee jaar in het instituut Arts et Métiers in Brussel, kon hij zich de grondslagen van het beroep eigen  maken.

Na voor verschillende instanties te hebben gewerkt, leidde hij zijn eigen atelier tot in 2010, jaar waarin hij halftijds aan de slag ging bij Musiques Mosaïques.

Naast zijn persoonlijke activiteiten en zijn baan als onderwijzer, is hij vandaag regisseur en technisch verantwoordelijke van de vzw. Zijn taak bestaat uit het werken aan de nieuwe projecten van het Kollectif en aan hun technische realisatie. Hij is ook verantwoordelijk voor het ontwerpen en voor de kostenevaluatie van nieuwe creaties.

Het woord Kollectif in de naam van de vzw spreekt hem bijzonder aan, omdat dit sleutelwoord aan alles betekenis geeft, zowel bij het werk als tijdens de informele momenten erna.