Fujinn Orchestra

Fujinn Orchestra brengt je unieke jamsessies die je zullen meenemen op een ritmische reis door ons magische muzikaal Imaginarium.

In de praktijk

  • Publiek : festivaljeugddienst
  • Type : voorstelling
  • Duur : halve dag: (2 tot 3 uur)
  • Leeftijd : 2,5-44-66-99-1212-1515-1818+gezinnen
  • Discipline : muziek

Fujinn Orchestra

Het betoverende rijk van Fujinn

Fujinn Orchestra, is een betoverende en meeslepende muzikale ervaring voor jouw publiek. Fujinn Orchestra brengt getalenteerde muzikanten samen om unieke jamsessies te creëren, die de luisteraars meenemen op een ritmische reis door het magische muzikale universum van ons Imaginarium Fujinn.

In Fujinn Orchestra komen getalenteerde muzikanten samen om een eclectische reeks instrumenten tot leven te brengen. Van weelderige percussie tot exotische snaar- en luchtinstrumenten, de muzikanten creëren monumentale en harmonieuze klanken die een zintuiglijke en visuele ervaring beloven zoals geen ander. Hun muziek fungeert als een meeslepende soundtrack die de luisteraars meeneemt naar imaginaire bestemmingen.

De keuze uit een handvol magische formules

Wat Fujinn Orchestra nog bijzonderder maakt, is de diversiteit van de muzikanten en hun unieke stijlen. Al naar gelang hun beschikbaarheid kunnen we kiezen tussen vijf muzikanten met elk hun eigen repertoire en culturele invloeden die drie tot vier anderen muzikanten samen brengen om te jammen. Philippe Cap, de visionair achter Fujinn, vermengt Oosterse klanken op een unieke manier. Everton Rodriquez neemt je mee op een jazzy reis door ons Imaginarium, terwijl Veronica Campos het ritme laat dansen en ons laat swingen. Norbert Flanzen voegt een experimenteel jazztintje toe dat de grenzen van het bekende overschrijdt. En natuurlijk hebben we ons eigen Amadeo Kollectif, waarbij onze muzikanten hun eigen culturele invloeden en stijlen toevoegen aan de muzikale mix.

Het doel van Fujinn Orchestra is om kunst op een toegankelijke manier naar mensen te brengen, en het ritme wordt beschouwd als de universele taal die ons allen verenigt. Ze nodigen het publiek uit om te genieten van de muzikale reis. Of het nu een meditatieve luisterervaring of een ritmische dansfeest wordt, Fujinn Orchestra belooft een onvergetelijke en inspirerende ervaring te bieden.

Video: Fujinn Open Orchestra Jam Sessie met Norbert Pflanzer, Rik Staelens, Alec en Dirk Wachtelaer.

Back to the list