Krikrak, op pad met cultuur

Het Krikrak-familiefestival brengt al zeven jaar vrolijkheid in de stad. Twee dagen lang op 4 en 5 november zetten Brugse cultuurhuizen hun deuren wagenwijd open voor families. Het festival is gratis, zo krijgt iedereen de kans om kennis te maken met cultuur.

Tijdens de herfstvakantie zetten de Koninklijke Stadsschouwburg, het Gruuthusemuseum, het Concertgebouw en House of Time hun deuren wagenwijd open voor families.
Speciaal voor Krikrak krijgen ze een kindvriendelijke naam: het Gouden Fluweeltoneel, het Kleurrijk Kunstenpaleis, het Rode Zoekspeelhuis en de Creatieve Ontdekkingsplek. 

Dit jaar was ook Amadeo Kollectif van de partij met twee van haar speelse Imaginarium. De muzikale ontdekking, het Atelier Amadeo en een gigantische dierenpuzzel, De SuperDouDou.

Amadeo Kollectif op Krikrak.

Krikrak is een organisatie van Brugge Plus, Concertgebouw Brugge, Cultuurcentrum Brugge, Erfgoedcel Brugge, House of Time, KAAP, Musea Brugge, Openbare Bibliotheek Brugge, Raakvlak en Woesh in opdracht van Stad Brugge. Dankzij deze samenwerking maken we de Brugse cultuurhuizen aantrekkelijker voor het jonge publiek.

“Kleuren die knallen als een klinkende zoen, Ruiken en proeven van nu en van toen. In je hoofd, in je buik, in je hart bovenal,

Kunst met de K van klankcarnaval. Roemrijke rollen, talent wordt geboren, Alles schittert en schettert als muziek in je oren. Kom spelen, kom voelen, kom mee op pad. Krikrak doorkruist en kleurt de stad!”
— Sofie Leyts