Vorming: Schaduwtheater

5 juni van 9 tot 13 uur
met Bernard Clair

In de praktijk

 • Publiek : artistieke begeleid(st)er
 • Type : vorming
 • Duur :
 • Leeftijd : 18+
 • Discipline : beeldende kunst
 • Prijs :
  Deelname aan onze opleidingen in 2024 is gratis.
  Inschrijven verplicht.

Schaduwtheater

5 juni van 9 tot 13 uur

met Bernard Clair

Hier zullen we nieuwe schaduwtheatertechnieken en hun poëtische, creatieve en artistieke potentieel ontdekken en ermee experimenteren. Dit zal je in staat stellen om op een leuke en praktische manier samen te werken met je doelpubliek om een schaduwvoorstelling te creëren met behulp van kartonnen figuurtjes tijdens het hele proces, evenals het ontwikkelen van concrete ideeën voor animatie en creatie. En bovenal om de creatie van een origineel project aan te moedigen en schaduwtheater te zien als een motor voor persoonlijke, artistieke en culturele ontwikkeling, die het zelfvertrouwen, de creativiteit en de verbeelding van je doelpubliek kan ontwikkelen.

Locatie :

Amadeo Kollectif
Wijnheuvelenstraat 307
1030 Schaerbeek

Amadeo Kollectif biedt opleidingen aan voor artistieke begeleid(st)ers die actief zijn binnen het kader van onze samenwerkingen, en meer algemeen, met betrekking tot kinderen, jongeren of gezinnen. Deze opleidingen zijn initiaties tot artistieke technieken, die verband houden met specifieke disciplines, als pedagogisch gericht op het versterken van groepscohesie.

Daarnaast vervullen onze opleidingen een laboratoriumfunctie met als doel onze projecten te verbeteren of nieuwe projecten te ontwikkelen. Door deze praktische benadering bieden we artistieke begeleid(st)ers de tools en vaardigheden die ze nodig hebben om effectief te werken binnen onze partnerschappen en om innovatieve projecten te realiseren die een positieve impact hebben op de doelgroepen waarmee we werken.

Inschrijvingen

 • Scroll na het versturen terug naar het einde van deze pagina om te zien of jouw inschrijving goed verstuurd is.

  Faites défiler vers le bas après l'envoi pour revenir à la fin de cette page et vérifier si votre inscription a été correctement soumise.
Back to the list