In november vieren we de rechten van het kind en de jeugd!

Wat een eer om onze participatieve spektakel Lusiola te mogen spelen in het kader van het feest van de rechten van het kind en de jeugd, En Avant.

Een participatieve voorstelling waarbij uw kinderen de hoofdrol spelen. Geschikt voor families met kinderen van 4 tot 10 jaar.

Verken uzelf in een interactief klanklandschap.

Stap binnen in de ontmoeting tussen Ola, een vreemd wezen, en de onschuldige Luz. Geïntrigeerd, verbaasd of fel in hun verkenning, proberen ze elkaar te temmen terwijl ze de geluiden van de wereld om hen heen ontdekken.

Het verhaal speelt zich af in de inspirerende omgeving van het Imaginarium Atelier Amadeo en neemt het publiek geleidelijk mee in een betoverende fantasie.

Een productie van Amadeo Kollectif in een oorspronkelijke regie van Marianne Hansé en Elsa Debefve.

Zondag 19 november 2023 om 17u

Waar ?

In het Flagey gebouw, Place Sainte-Croix te Elsene. Studio 4.

Ontdek het programma op de website van En Avant!

Ontdek

En avant !

Het feest van de rechten van het kind en de jeugd zag het licht in 2011 op initiatief van de Franse Gemeenschap, met als doel de rechten van kinderen te bevorderen ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Het voornaamste doel is om kinderen bewust te maken van hun rechten op een speelse en feestelijke manier.

ALLE evenementen zijn toegankelijk voor iedereen en volledig GRATIS.

Een initiatief van de Franse Gemeenschap, gecoördineerd door Badje vzw en de Coördinatie van NGO’s voor de Rechten van het Kind (CODE), met logistieke ondersteuning van Yellow Events, de steun van de Cocof, en begeleiding door de Algemene Afgevaardigde voor de Rechten van het Kind en de Waarnemingspost voor de Kinderen, de Jeugd en de Jeugdhulp.