Gezinsactiviteit 'De Gele Spoorlijn'

Train World vroeg Amadeo Kollectif om ook dit jaar opnieuw een gezinsactiviteit uit te werken als onderdeel van de nieuwe tijdelijke tentoonstelling «Van Peking tot Hankow: een Belgisch avontuur in China». De titel verwijst naar De Gele Rivier die door China stroomt.

We hergebruikten hiervoor onze speltorens die een succes waren tijdens de vorige tentoonstelling «Choco Loco».

Dit keer is het Jean, een gepensioneerde Belgische ingenieur, die je verwelkomt.

Tijdens je bezoek kom je vijf leuke speltorens tegen op verschillende plaatsen in het museum.

Aan de hand van deze speltorens kom je met de hele familie meer te weten over het boeiende verhaal van de spoorlijn Peking-Hankow en over Train World. Bij de torens kan je puzzelen, quizzen, korte animaties bekijken, een buitenaardse machine uitvinden en nog heel wat meer.

Na de vijf torens wacht er nog een knutselopdracht. Laat je zelfgemaakte tekeningen tot leven komen met een eigen geknutselde zoötroop!

Plezier verzekerd voor jong en oud!

Amadeo Kollectif heeft een veel ervaring in het bouwen van interactieve installaties die de kunstzinnige verbeelding prikkelen van jong en oud.

Ben je eerder op zoek naar een permanente inkleding voor een interactieve kinderhoek? Ons inhouse houtatelier maakte deze speelse draaimolens waarmee jong en oud op een originele manier met kunst en creatie bezig zijn.

Meer op de website van Trainworld

Ontdek