KunstKompas

Creatieve Navigatie voor Jongeren.
Ontdek en creëer met Amadeo Kollectif!

In de praktijk

  • Publiek : cultureel centrumjeugddienst
  • Type : projet
  • Duur : gespreid over een langere periode
  • Leeftijd : 12-1515-1818+
  • Discipline : audio-visueelbeeldende kunstbeweging en dansmulidisciplinairmuziekplastische kunstenstop-motiontheaterverhalend

KunstKompas: Creatieve Navigatie voor Jongeren

Ontdek en creëer met Amadeo Kollectif!

Heb jij een tof idee voor een creatief project, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of misschien wil je gewoon eens iets nieuws proberen, zonder druk? KunstKompas is dé plek voor jongeren tussen 12 en 30 jaar om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen, met de begeleiding van echte artiesten en professionals!

Voor wie is KunstKompas?

KunstKompas is er voor iedereen die zin heeft om iets creatiefs te doen. Of je nu een pro bent of nog nooit eerder een project hebt gemaakt – hier is iedereen welkom! Het maakt niet uit of je alleen bent of met vrienden, of je een groot idee hebt of nog niet precies weet wat je wil doen. Wij staan klaar om samen met jou te verkennen wat jij wilt creëren.

Wat kun je doen?

Heb je altijd al gedroomd van je eigen dansvoorstelling, video, schilderij, theaterstuk of een graffiti-muurschildering? Alles kan! Ook als je geïnteresseerd bent in houtbewerking, hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou! In ons houtatelier kun je samenwerken om unieke en creatieve projecten te realiseren. Wat jouw idee ook is, ons team staat klaar om je te helpen het waar te maken. Samen met ons ontdek je nieuwe manieren om je verhaal te vertellen.

Hoe werkt het?

We beginnen met jouw idee, groot of klein, en werken samen om er iets geweldigs van te maken. Je krijgt begeleiding van artiesten en makers die je inspireren en je helpen om je plan stap voor stap uit te werken. Heb je nog geen idee? Geen zorgen! We organiseren ook workshops en ontmoetingen die je creativiteit gegarandeerd een boost geven. Jij bepaalt het tempo, wij helpen je op weg.

Waarom KunstKompas?

Bij Amadeo Kollectif draait het om jou en jouw creatieve proces. Je krijgt de kans om samen te werken met professionals, en om je werk te tonen aan de wereld. Of je nu wilt leren, experimenteren of gewoon iets leuks wilt doen, KunstKompas is de perfecte plek om je artistieke avontuur te beginnen.

Klaar om te starten?

Twijfel niet langer en neem contact met ons op! Zet de eerste stap naar jouw artistieke project en ontdek wat jij allemaal kunt maken met KunstKompas. Wij staan voor je klaar!

Back to the list