Participatieve voorstellingen

Participatieve voorstellingen met jouw publiek in de hoofdrol

Onze participatieve voorstelling of «Open Orchestras» zetten aan tot verbeelding, samenwerking en tomeloze creatie. Het is een combinatie van een voorstelling/concert met ongewone installaties en attributen, waarna het publiek, jong en minder jong, zelf interactief aan de slag gaat.

Momenteel werkt Amadeo Kollectif aan twee «Open Orchestras»: eentje op basis van het Atelier Amadeo en een tweede aan de hand van de Fujinn installatie. Beide sessies duren 50 minuten, waarvan 25 minuten voorstelling/concert en 25 minuten co-creatie door het publiek.

Lusiola

de ontmoeting tussen Ola, een fancinerend personnage, en de openhartige Luz.

Geïntrigeerd, verbaasd en verlegen openen zich langzaam voor elkaar en genieten ze van het klankenlandschap dat Ola aan Luz laat ontdekken.

Het verhaal ontwikkelt zich in een inspirerende omgeving en trekt het publiek geleidelijk mee in dit denkbeeldige verhaal.

Charlotte van Wouwe en Camille Vanhaelen nodigen de kinderen uit voor hun participatieve voorstelling “Lusiola”, een productie van Amadeo Kollectif geregisseerd door Marianne Hansé en Elsa Debefve.

Avant-premiere in de Franstalige bibliotheek “Sésame” in Schaarbeek op 19 juni 2021 om 10.30 uur.
(opgelet deze avant-premiere is niet meer toegankelijk voor het publiek)