SéMé

Wiegende waterharmonie

SéMé is een houten klankgeraamte. Door het te bewegen breng je de korrels binnenin in beweging en trek je het geluid op gang. Subtiel of overdonderend, jouw publiek zit aan het roer van deze klanksculptuur. Alleen of samen creëren ze een wervelende oceaan van geluiden.

Speel met ons.

Click on the picture below to hear the instrument's sound or use your keyboard
Don't forget to turn on the sound!

De kracht van het water

SéMé produceert wondere watergeluiden. De kracht van de oceaan ligt in jouw handen. Heen en weer, meegaand met de golven, het serene van water. De aantrekkingskracht van eb en vloed heeft een kalmerend effect. De oceaan kan een zware storm doorstaan of zo stil zijn dat er amper beweging te zien is.

Tegenstribbelen heeft geen zin, want de golven nemen je mee. Laat je leiden, niet door je eigen gedachten, maar door een gemeenschappelijk gevoel. Zonder woorden. Lichaamstaal neemt de overhand. Dat brengt je tot rust en doet frustraties vergeten.

Het geluid van een ontspannende strandwandeling

Het element water komt volledig tot zijn recht in deze klanksculptuur. De geluiden zijn ontspannend. Geef je over aan dat bijzondere strandgevoel. Haal diep adem en waan je op een strandwandeling. Combineer je innerlijke ritme met het geluid van golven en zee.

Klaar voor een harmonieus visueel en auditief gevoel.

Praktische

  • Benodigde ruimte: binnen en/of buiten, min. 40 m²
  • Doelgroep: van 3 tot 99 jaar
  • Formules: korte prikkels, festivals
  • Kunstvorm: muziek, geluidskunst
  • Duur: halve dag, dag, week, maand

Vraag ons vrijblijvend hoe dit Imaginarium in jouw activiteiten past.

Ontdekken