Muzische bosklassen

Muzische bosklassen, bezinningsdagen, sneeuwklassen …

Wil je graag met je klas voor een paar dagen de natuur in? En tegelijkertijd iets creatiefs doen? En waarom niet aan je muzische doelstellingen werken? Wij willen ook niet liever dan je leerlingen te laten dromen en fantaseren. We vertrekken daarvoor vanuit ons Imaginarium, de omgeving en – het belangrijkste van al – de verbeelding van de kinderen of jongeren zelf.

Onze sessies met het Imaginarium brengen de kinderen of jongeren op ideeën. Aan de hand van verschillende kunstdisciplines geven ze hun ideeën vorm. Daarnaast gebruiken we de natuurlijke omgeving als inspiratiebron, als decor, als leverancier van materialen, vormen, geluiden …

Onze Amadeo-begeleid(st)ers bereiden deze artistieke sessies tijdens je bosklassen (e.d.) samen met de leerkrachten voor. Samen leggen we de doelstellingen en het programma vast. Creativiteit en verbeelding, samenwerking en zin voor verantwoordelijkheid, experiment en ervaring, voor en door de leerlingen, daar gaan wij voor. En voor heel veel plezier natuurlijk.

Vraag ons een vrijblijvend voorstel voor artistieke weken op jouw maat.

Ontdek